Åååå andre gang tekst blir borte🙈

Norsk og Svensk jaktchampion

vår 2022 helt rått rett og slett

1 vinner i Dk

exelent i Sverige

så kom den siste 1 pr i ek i Sunmøre 28.05.22 som fører til at tttlene Norsk og Svensk jaktchampion ramler inn. Så stolt av Ekko som akkurat har fullt 4 år.

Jippi Ekko 1 vinner i Danmark 10.04.03

Det ble en begivenhetsrik tur til Danmark og meget intens 🤓Ekko startet wr lørdag og ble 3 vinner og søndag startet han og endte på 1 plass når 2 av de beste røyk ut i finalen. 

vilja fikk løpetid og måtte da trekkes. Tisper altså

jeg og Stig fikk også sett valpene til ekko som er 3.5 uke da. Nydelige. En av disse skal bli min og Kai sin ❤️🤩Abellabens nordic Lady Gaga er et faktum. Så spenende hva Dette vil bringe

Rogaland mars 2022

Ragnhild og meg på tur. Det gikk så bra med og reise med de 3 gutta og Vilja på tur altså. Vi fikk også det minste rommet men med så snille hunder gikk det tipp topp.

Det blåste små j.... hele helgen. Så mye at en lastebil veltet 😳 vilja gikk en super prøve på sin bk debu. Resulterte i en 1 bk på som var unna gjort på 6 minutter😂😂ikke at det er noe mål men ganske sjokkerende å hente 2 markeringer på vann og 2 på land samtidig 4 i feltet. 

Ekko leverte jamt over veldig bra denne helgen men ble stang ut begge dager. Meget vansklige vindforhold taklet han ok. Men på lørdag 30 min ut i prøven tenkte han prøven var over da Tone ropte på sin hygligste måte ut å søk til sin hund hoppet ekko avgårde som han trodde det var fri lek......

Ekko 1 vinner C prøve Danmark

jeg og Solveig dro på tur til Kai. Super trivelig som alltid. Unntatt at vilja hoppa ut av tøyburet og en grønngrind og spiste opp alle peanøttene til Kai. Resulterte i blodigavføring i flere dager så måtte til slutt til veterinær å få hjelp når vi kom hjem. Sjavn til Solveig spise opp alt hundefører for hele helgen til to hunder...... hun småturer som en huggorm som hadde svelget et alt for stort bytte 😂😂ikke gøy da altså. Det var litt av en oppladning til prøve. Men vilja følte seg i knall form og knallet på første fugl 🤪ellers gikk hun en super fin prøve og jeg kjente helt klart at her er det en hund for fremtiden.

ekko og sjavn gikk i par. Det var gøy for da fikk jeg sett hvor flink sjavn var blitt 👍🤩 

super duper gøy å gå finale. Ekko og jeg synes faktisk det er litt stas med publikum og skjerper oss kanskje litt mer. stor stas var det å vinne og i tillegg ha med Solveig og sjavn på pallen, 3 vinner ble de👏👏👏

3 desember kom det 7 nye vidunder født i Gurijordet sin kennel

Gull goldens Ellie og Think twice to the quiet comes fikk 4 tisper og 3 hanner. Super fine og spreke alle sammen. Alle som får valp har fått beskjed. Har du ikke hørt noe har du dessverre ikke fått valp.

Åpen A - Toftegård- Danmark 31.10.21

Vår første praktiske jaktprøve .

grusomt spennende når det sto på men desto deiligere når det er over, spesielle når det ender på topp😊

Eliteprøven 2021 9-10.10

Søndag 4 pl eliteprøven

Søndag 4 pl eliteprøven

Lørdag var det en ordinær B prøve for alle som var kvalifisert til eliteprøven 2021. vi stilte til start kl 17.30😱laaang dag med mye nerver. Ekko løste det super bra og fikk 1 pr hen Hp. 

Både de med 1 pr og 2 pr ble med videre til finalen i eliteprøven på søndag. Ikke like flask denne dag. Fikk start nr 1 på alle dagens poster.  Vi endte tilslutt som 4 vinner noe jeg er meget fornøyd med.

Mesterskapshelg 2021

Hurra Vilja på 12 mnd blir nr 4. utrolig stolt av henne. Første dag bærer hun preg av å aldri ha sett så mange folk og hunder i skogen før. Må faktisk dirigere henne på flere poster å det er jo en bragd i seg selv at går når hun er så ung. Dag nr 2 er hun bare på topp. Viltet elsker hun jo og ferten er større. Hun er då fokusert og samlet til å være så ung. Hennes første dobbeltmarkering ever kommer på semifinalen. Der trenger hun hjelp til å snu seg mit nr 2 deretter løser hun alt selv. Gleder meg til fremtiden med denne hunden🤩Vilja ❤️

Ekko og jeg kløner der til på 1 post dag en🙈så kip start 8 poeng. Elstra kipt for han er i toppform om dagen.  Resten av postene går greit og noen ekstremt bra. Men havner 1 poeng fra semifinalen. 

Jippi 1 Ek til Ekko

Endelig der satt den 1 EK 👏👏👏21.08.21 Vestfoldprøven gikk vi en heftig vannprøve i Håsken.

Brahetrolleborg Game fair 2021

Avgårde vi dro som underdogs  til denne store internationale lag konkurransen. Så veldig stolte av 6 plassen av 14 lag var vi. Helen Gram Debuse, Anne Manås, Thrine - Lise Tryterud og meg ( utgjorde Norges lag). En herlig blanding av forskjellige mennesker fungerte supert som team når det gjaldt. Takk, takk til dere. Og hvem skulle tro at jeg ble stille som en østers når nervene melder seg og Anne Manås prater som en foss :) Helen prater som en foss uansett og om Thrine -lise tenkte jeg : jobber hun i militæret tro ? kommandoene og sjekk lister ble ropt inn på vei inn på post. Herlig synes jeg

Enda mere stolt ble jeg at Ekko ble nr 4 av totalt 56 hunder etter 3 dager og da totalt gått 11 poster:) Det hører også med at samtlige hunder fikk ca like oppgaver ( det vil alltid bli forskjellig så lenge markering, diregerring ligger på forskjellig steder, og så kommer det an på hvor lenge en må vente før en for sende sin hund)

Den beste fra vært lag ble ble samlet til en finale, post 12. Den ble også lagt til laget sitt totale poengsum. Vi sto 7 på linje foran en tribune og 5 dommere. En og en hund ble sendt på en skjult vannmarkering. Vanskeligste med oppgaven var trykket på linja som hunden og fører ble utsatt for. Ekkko fikk 20 poeng på denne posten og jeg kunne igjen puste:)

Overraskelsen min var stor da Ekko ble ropt opp som dommer Lynn Michell judges choise. Den var nemelig denne posten jeg innførte fløyte 212 og jeg fomlet så med hvilken fløyte jeg hadde tak i at det må ha sett ut som en komedie. Det var altså så langt som en diregerring 225 m, vind og støy fra trafikk gjorde lyden fra fløyta så vanskelig for hundene. Det var lett å se på Ekko at han hørte 212 bedre. Hun synes at Ekko var så strong going over the smal river and the fence and like the way he worked. Det varmer ekstra da en engelsk dommer med denne sporten sitt hjemmeland sier dette. Denne dummyen skal helt klart ikke brukes i myra

Judges choise by Lynn Michell
Judges choise by Lynn Michell
Wayne forklarer dirigeringen
Wayne forklarer dirigeringen

Goldenfestivalen 10 og 11.07.21

Kennel dummyer kjøpt hos Erling

Del denne siden