Kjøpe valp av meg:

Her får du en retriever med mye arbeidslyst, samarbeidsvilje, god mentalitet og retrieveregenskapene i behold.

Hund fra meg krever en aktiv hverdag og mye mental og fysisk stimuli. Selger derfor primært til noen som vil bruke hunden til en eller annen hundesport. 

 

Praktiske krav til valpekjøpere:

 

  1. Hunden skal røntges for HD og AD ved 12-18 måneders alder.
  2. Hunden skal ha en aktiv hverdag og inngå som et fullverdig familiemedlem
  3. Det er ikke noe krav fra meg om øyelysing, men absolutt en fordel om dere velger å gjøre det. Det finnes også flere tilgjengelige gentester for golden. Dersom hunden ikke er fri ved fødsel (ingen av foreldrene er bærere), er det lurt å ta de gentestene som er tilgjengelig for rasen.  Kan hjelpe til med dette. Er et must hvis dere vurderer å bruke hunden i avl så vi lager friske valper og ivaretar rasen på best mulig måte.

Når valpen leveres er den vaksinert og id-merket (chip), registrert i NKK, har veterinærattest, og fulgt opp med kur mot innvollsorm.

Jeg som oppdretter velger ut hvilke valper som går hvor. Det er selvsagt greit å komme med ønsker, og dersom ingenting taler imot prøver jeg å treffe alles ønsker, men den endelige avgjørelsen tas av meg.

Jeg har ikke noe «førstemann til mølla» prinsipp i forhold til hvem som får kjøpe valp. Aktuelle henvendelser blir satt opp på valpeliste. Jeg vil prioritere tidligere valpekjøpere og familier som har planer om å bruke hunden aktivt til sport eller retrieverprøver. Ingen for kjøpe valp av meg før de har vært på besøk og vi kjenner at tillit og kjemien er gjensidig til kjøper / selger. Dette er viktig for meg da det er et levende individ med masse følelser jeg overlater til andre❤️

Valpene har en trygg hverdag her, hvor de bor inne hos oss og er ellers mye ute dersom været tillater det. De blir testet i forskjellige egenskaper, og får en veldig god start på livet de har i vente.

Valpen får også med seg litt utstyr som f.eks: fôr, jaktkobbel, fløyte, dummy, for og jeg oppretter en egen Facebook side for det aktuelle valpekullet hvor jeg legger ut en del info samt at dere kan «snakke» med de andre kull søskenene.

 

Jeg ønsker å holde god kontakt med mine valpekjøpere, og ønsker det samme fra deg. Trenger du hjelp til hunden din, er jeg alltid tilgjengelig til å bidra med det jeg kan.